Om oss

Affärsidé

Att genom kvalificerade konsulttjänster och utbildningar optimera våra kunders projektverksamhet och nyttjande av vardagliga programvaror. Vi har sedan starten 1999 stöttat företag och organisationer i deras projektverksamhet. Från idé till färdig produkt.

Vi riktar oss till alla branscher som vill använda projektformen som arbetssätt. Vi erbjuder utbildningar för beställare, chefer, projektledare och projektmedlemmar i syfte att organisationen ska få en enhetlig bild av sin projektverksamhet.

I vårt kursutbud finns även utbildningar i ett stort antal vanliga programvaror, som t. ex. Microsoft Project och Microsoft Office. Vårt ledstjärna är att i samråd med Er överföra kunskap till Er egen personal så fort som möjligt.

Personligt

Vi träffades 1998 när vi hade barn i samma klass. Jobbade ideellt för skolan en period och insåg att vi båda var duktiga pedagoger, gillade projekt och gärna ville ha eget företag och bestämma själva. 

Agneta Rebo

Gymnasieingenjör med inriktning på medicinsk teknik, men har arbetat inom datasektorn. Först som tekniker och sedan som datachef på ett dataföretag. Sedan 1992 har jag jobbat väldigt mycket med användarutbildningar inom olika dataprogram framförallt olika Office-produkter. Har skrivit ett antal olika kursdokumentationer och användarhandledningar. Mina intressen är familj, trädgård och idrott.

 Joacim Stappe

Utbildad adjunkt inom matematik, fysik och data men har sedan 1990 jobbat med stöd, coachning och utbildningar av projektledare och med planeringsverktyg. Dessutom har jag tagit fram utbildningsmaterial för planeringsverktyg och projektledning samt utvecklat en projektmodell, lämpad för små och medelstora företag. Mina intressen är familj, hem, matlagning, golf, utförsåkning och accapellasång.

Kontakta oss gärna!

1 + 9 =